Arcane 20, Het oordeel in de matrix van het lot - Istruzione Messina (2024)

Samenvatting

  • 1 Voorwaarden van het oordeel
    • 1.1 Positief
    • 1.2 Negatief
  • 2 Hoe energie in het positieve te brengen

20e van de Grote ArcanaHet Oordeel vertegenwoordigt wijsheid en ontwaken. Mensen met deze energie voelen zich verbonden met de hele mensheid en hebben een diep begrip van karmische wetten. Ze zijn in staat om cruciale beslissingen te nemen die veel mensen aangaan en zijn bereid om verantwoordelijkheid te nemen. Deze mensen werken goed met grote hoeveelheden informatie, zijn in staat om te analyseren en nieuwe ideeën te genereren. Tot op zekere hoogte kunnen ze hun talenten echter niet volledig manifesteren.

Arcane 20, Het oordeel in de matrix van het lot - Istruzione Messina (1)

Voorwaarden van het oordeel

Positief

  • Hoofd van familie en groep. Je voelt je erg verbonden met je familie en vindt dat je verantwoordelijk bent voor een goede opvoeding. Je legt je hele hart in het samenbrengen van verwanten dichtbij en ver weg, het vinden van degenen die verdwaald zijn en het stichten van vrede voor degenen die ruzie hebben. Als je groot bent, word je het hoofd van de familie of zelfs van de hele groep.
  • Wijze man en filosoof. Je bent wijs vanaf het moment dat je geboren bent en laat iedereen altijd sprakeloos achter met de diepzinnige dingen die je zegt. Je weet normale dingen op een andere en speciale manier te zien en je weet anderen aan te moedigen om belangrijke dingen te doen. Je accepteert het leven rustig, zowel wanneer het je uitdaagt als wanneer het je beloont. Je bent niet bang voor verandering, je ziet het als normaal.
  • Scheidsrechter. Je weet hoe je grootse dingen kunt bereiken in de samenleving, politiek en cultuur. De veranderingen die je voorstelt gaan altijd goed en veranderen het leven van veel mensen. Je ziet altijd dingen die verbetering behoeven en je weet hoe je intelligente voorstellen moet doen om ze op te lossen.
  • Ontwaakt. Tot op een bepaald punt kun je 'in slaap' zijn, met je krachten en talenten ongezien. Dan, op een bepaald moment, word je wakker en begin je snel te groeien. Dingen gebeuren snel en in korte tijd laat je je talenten zien en ben je succesvol.
  • Wetenschapper en uitvinder. Je kunt zo goed omgaan met zoveel informatie. Je kunt het hoofd worden van een heel wetenschapsgebied, belangrijke ontdekkingen doen, nieuwe dingen uitvinden die niet alleen nuttig zijn voor jou, maar voor de hele wereld. Omdat je altijd nieuwe manieren en mogelijkheden bedenkt, kun je een echte uitvinder en innovator worden.

Negatief

  • Afvallige. Als het fout gaat, verlaat je je familie of stuurt je familie je om een of andere reden weg. De situatie kan worden opgelost, maar je zult je fouten moeten toegeven, verantwoordelijkheid moeten nemen en belangrijke dingen moeten doen.
  • De onbesliste scepticus. Je gelooft de ideeën van anderen niet en je bent gewend om de spot te drijven met hun hoop en ideeën. Je vertrouwt jezelf niet, je maakt nooit plannen, je ziet overal valkuilen en gevaren en zo mis je alle geschenken die het leven je biedt.
  • Kleine vis. Je dagen zitten vol met dezelfde, saaie, vreugdeloze dingen. Deze routine maakt je verdrietig, verward en zorgt ervoor dat je je zwak en nutteloos voelt. Zonder verandering, belangrijke doelen, interessant werk en motivatie verlies je de wil om te leven.
  • Slaap. Je ziet elke verandering als iets slechts, zelfs als er iets gebeurt zie je alleen gevaren en geen kansen. Je wilt je talenten niet laten zien, je vermijdt belangrijke beslissingen op elke manier en je houdt je afzijdig van elke mooie gebeurtenis. Je leven is als een grijze, saaie droom waaruit je niet kunt ontsnappen.
  • Onrechtvaardige rechter. Je geeft graag labels en veroordeelt anderen voor elk klein foutje. Je vindt echt dat je het recht hebt om dat te doen en je vindt het geen probleem om anderen in hun gezicht te vertellen wat je denkt. Maar kritiek op jezelf accepteer je niet en, zoals ze zeggen, 'je ziet de balk in je eigen oog niet'.
  • Vijand van de vooruitgang. Elk nieuw filosofisch idee, innovatie, technologie en nieuwe manier van werken lijkt je te ingewikkeld. Je weigert ze te bestuderen en te gebruiken. Deze koppigheid zorgt ervoor dat je de wereld bekrompen ziet, dat je slechter gaat werken en dat je je relaties in het gezin verpest.

Hoe energie in het positieve te brengen

  • Vind je doel. Bepaal je levenspad door specifieke en vervullende doelen te stellen. Laat je bestaan vol betekenis en gebeurtenissen zijn.
  • Kernwaarden verduidelijken. Probeer je prioriteiten te begrijpen: rijkdom, moraal, familie, persoonlijke groei. Ga verder op basis van wat je kiest.
  • Goed van kwaad onderscheiden. Er wordt altijd een duidelijke lijn getrokken tussen positieve en negatieve acties. Er zijn kwesties waarbij compromissen onaanvaardbaar zijn. Handel alleen met oprechtheid.
  • Vermijd categorische oordelen. Druk je ideeën niet star uit en leg ze niet op aan anderen. Je zou ze van je kunnen vervreemden.
  • Leer fouten te vergeven. Iedereen kan fouten maken; wees vergevingsgezind tegenover de zwakheden van vrienden en buren. Vergeef en je zult op jouw beurt vergeven worden in moeilijke tijden.
  • Werk aan jezelf. Verbeter jezelf voortdurend zonder lui of zelfgenoegzaam te worden.
  • Maak af waar je aan begint. Elk probleem moet worden opgelost, elk project moet worden afgerond. Stel niet uit wat belangrijk is om geen chaos te creëren.
  • Vinden of herstellen wat verloren is gegaan. Elke band vereist zorg en een geest van opoffering. Probeer bij ruzies met dierbaren de relatie te herstellen.
  • Eer de wet. Handel altijd eerlijk en gehoorzaam de regels. Leid een leven in overeenstemming met de wetten van de staat.
  • Onpartijdig zijn. Als je met anderen werkt, zet dan je vooroordelen opzij zonder iemand op zijn uiterlijk te beoordelen. Objectiviteit is je kracht.
  • Verstandig met geld omgaan. Voorkom roekeloze uitgaven door je inkomsten bij te houden. Als je kunt, creëer dan een noodfonds.
  • Materiële en spirituele schulden vermijden. Als je iemand beledigt, verontschuldig je dan; als je geld leent, geef het dan snel terug.

Andere informatie

Dit deel van de tekst is overgenomen uit onze boek van de Matrix van het lot. In ons boek leer je niet alleen de positieve en negatieve toestanden van elk Arcanum, maar ook alle Matrix van het lot 360 graden, met de betekenis van elke boog afhankelijk van het gebied.

  • VerkoopProduct te koopMatrix van het lot: de complete gids

    35,88 Oorspronkelijke prijs was: 35,88€.Huidige prijs is: 24,98€.

    4.83 van 5

    In winkelwagen

  • VerkoopProduct te koopInterpretatie van de matrix van het lot

    58,98 Oorspronkelijke prijs was: 58,98€.Huidige prijs is: 48,98€.

    5.00 van 5

    Selecteer opties

  • VerkoopProduct te koopInterpretatie van de matrix van het lot van het koppel

    35,98 Oorspronkelijke prijs was: 35,98€.Huidige prijs is: 29,98€.

    5.00 van 5

  • Interpretatie in Delen van de Matrix van het Lot

    0,00

    5.00 van 5

    Selecteer opties

Arcane 20, Het oordeel in de matrix van het lot - Istruzione Messina (6)

Serena Leone

Auteur

Expert op het gebied van Spiritualiteit, met geavanceerde kennis van de Matrix van het Lot, Numerologie en Spirituele Dieren.

Arcane 1, de tovenaar in de matrix van het lot

Arcane 22, De dwaas in de matrix van het lot

0 Reacties

Inline reacties

Bekijk alle commentaren

Arcane 20, Het oordeel in de matrix van het lot - Istruzione Messina (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated:

Views: 6587

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.